Så väljer du rätt campingbord

I samarbete med Decathlon

Behöver du ett campingbord för din husbil eller din husvagn? Det är inte fel att kunna ta fram ett campingbord att äta vid. Den kan även fungera som en extra avlastningsplats. Det är ju inte fel att duka upp frukost, lunch och middag utanför dörren. Även om det låter som en enkel sak, så finns det en hel del varianter av campingbord att välja på.

Vad är då ett campingbord? Jo, det är helt enkelt ett bord som är hopfällbart eller ett klappbord. Det är enkelt att ta med dig då du ska ut på semester eller friluftsäventyr. Det är smidigt att ta fram då det behövs och lika enkelt att fälla ihop och ställa undan. Den tar dessutom liten plats i hopfällbart läge.

Hur stort campingbord behöver du?

Det är dina behov och ditt förvaringsutrymme som styr hur stort bord du ska satsa på. Kvalitetscampingbord för dina friluftsäventyr kan du hitta hos Decathlon. De har campingbord i flera olika storlekar, former och material.  Fundera på om du föredrar ett runt, ett avlångt eller fyrkantigt bord. Det finns riktigt stora bord så väl som det finns riktigt små! Materialet i ett campingbord kan även det variera men många av dem kommer med en ram av stål eller aluminium samt har en bordsskiva i plast eller annat material som är vädertåligt.

Olika campingbord kan även väga olika mycket. Det har att göra med materialet och storleken på det samt hur robust det är. Ska bordet bäras runt mycket, välj ett som väger mindre.

Fler bra prylar för camping

Om du är ute efter att hitta fler bra saker för din husbil, husvagn eller för ditt tält, så finns det en massa andra bra campingprylar att hitta hos Decathlon. Det finns olika campingmöbler så väl bra utrustning som sovsäckar, liggunderlag, matlagningsutrustning samt en massa annat som kan vara bra att ha.